In acest weekend, Bacaul va gazdui Campionatul National de sarituri in apa rezervat Juniorilor C si D. Bazinul de Natatie din Bacau va reuni la start sportivi legitimati la SCM Bacau, CSSM Bacau, CSS Sibiu, CSM Sibiu, Olimpia Bucuresti, Steaua Bucuresti si Triumf Bucuresti.

Gazdele de la SCM Bacau ii vor avea in concurs pe Andreea Dorobat, Raluca Manea, Stefan Chitic, Eduard Dima, Emilian Miclaus (antrenoare Mihaela Neagu), Daniel Gherase, Bogdan Popescu (antrenoare Clara Gherase) si Tudor Mazilu (antrenoare Anisoara Sufariu), in timp pentru al doilea club bacauan prezent la competitie, CSSM, va concura Diana Coman, sportiva pregatita de Mihaela Neagu.

“Sunt copii de la care, in plan imediat, avem sperante in ceea ce priveste medaliile, iar pe termen lung, ne dorim ca ei sa confirme, ajungând la lotul national”, a declarat coordonatorul sectiei de sarituri in apa de la SCM Bacau, Adrian Gavriliu. Nationalele vor debuta vineri, de la ora 9.30, cu proba de platforma fete, si se vor incheia duminica dupa-amiaza.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ