Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Alexandru cel Bun” Bacău face o prioritate din informarea cetățenilor cu privire la necesitatea respectării tuturor normelor de protecție sanitară în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului COVID-19, precum și a celorlalte recomandări care privesc siguranța tuturor.

Astfel, în zilele de 30 aprilie și 1 mai a.c. am desfășurat în municipiul Bacău o acțiune informativ-preventivă, prin distribuirea de pliante care conțin recomandări cu privire la măsurile necesare pentru împiedicarea răspândirii virusului COVID-19 și cu privire la prevenirea furtului din buzunare.

Pentru siguranța dumneavoastră, pe timpul slujbei religioase oficiate cu prilejul sărbătorii Învierii Domnului, respectați indicațiile forțelor de ordine, evitați implicarea în conflicte de orice natură și acordați o atenție deosebită bunurilor personale.

Totodată vă recomandăm să respectați distanțarea socială pe timpul deplasării și participării la slujba religioasă și să purtați corect masca de protecție individuală, având în permanență nasul și gura acoperite.

Toate aceste recomandări sunt afișate zilnic pe sistemul video cu circuit închis din peste 20 de mijloace de transport în comun care circulă pe traseele cele mai aglomerate din municipiul Bacău.

Jandarmii sunt în permanență la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță și pentru informarea și îndrumarea tuturor persoanelor care se vor afla în spațiul public.

Vă reamintim că puteți solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau prin sesizarea celui mai apropiat echipaj de jandarmi.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău vă dorește un Paște fericit!PUBLICITATE