Locuitorii comunei Traian, atât cei care au ramas acasa, cât si cei care traiesc si muncesc temporar in alte tari, sunt invitati duminica, 4 august, la intâlnirea cu fiii satului.

“Sarbatoarea Revederii” va incepe la ora 14, la baza sportiva, si va cuprinde momente artistice si de divertisment. Activitatea este initiata de filiala PNL Traian.

“Cinstim impreuna, in comunitate, cei 134 ani ai comunei, dar si pe cei ce muncesc departe de casa si in aceasta perioada vin in vacanta” a declarat deputatul Viorica Marcu, presedinta organizatiei.

Comuna Traian a fost infiintata in 1879 si are 2.800 de locuitori. Duminica, la “Sarbatoarea Revederii”, sunt asteptate in jur de 500 de persoane.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ