Vineri, 30 octombrie, toti micutii de la Gradinita cu Program Prelungit „Crai Nou” Bacau au transformat salile de clasa pentru câteva ore în scene de basm, dar si de groaza prin organizarea „Sarbatorii Dovlecelului”. Copiii au venit pregatiti cu costume si cu dovlecei cu chipuri înfricosatoare confectionati împreuna cu parintii lor. Cu propriile mânute au realizat obiecte decorative specifice Halloween-ului si desene pentru a orna holul gradinitei.

Invitati au fost copiii de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr.1 Bacau si profesorii lor, parteneri în Proiectul educational „Jocurile copilariei”, care au asistat la un frumos program artistic, la parada costumelor si la desemnarea câstigatorilor concursului felinarelor din dovlecei.
Piticii au cântat, au dansat si au fost încântati sa-si prezinte costumele, fiind rasplatiti cu aplauze, diplome si dulciuri.

Cadrele didactice – profesorii Palade Petronela, Isop Carmen, Mardare Monica, Colonescu Daniela, Vornicu Alina, Palade Manuela, Mihaela Florea si educatoarele Vulpe Niculina, Potoschi Daniela, Simion Marieta, Mitrut Mariana, Bordeianu Cristina, Straton Rachila, Rogojinaru Ariadna, Cojocaru Vasilica, Pavel Maria, Chiribau Maria – si-au propus organizarea si desfasurarea acestei activitati pentru ca prescolarii sa cunoasca si obiceiurile altor popoare prin valorificarea potentialului lor creativ, a libertatii de exprimare si a originalitatii acestora, punând la baza obtinerea unor momente de bucurie si voie buna.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ