La sfârsitul saptamânii trecute, Ateneul Filarmonicii „Mihail Jora” si Colegiul National de Arta „George Apostu” au gazduit cea de-a V-a editie a evenimentului cultural „Sarbatoarea Artelor Moderne”.

Festivalul a debutat vineri cu intrecerile de la sectiunea muzica instrumentala-corzi, care a continuat si sâmbata dimineata cu pianul, trofeul sectiunii fiind câstigat de Mihnea Nichifor de la Scoala Gimnaziala „Mihai Dragan”din Bacau, pregatit de prof. Dorin Ghiuta.

Tot sâmbata au avut loc si concursurile de la sectiunea Dans, cu Dans Clasic si Dans Modern unde s-au remarcat Ansamblurile claselor a V-a , a VI-a si a VII-a din Colegiul National de Arta „George Apostu”Bacau, respectiv Trupa „Daio Dance”, de la Clubul „Artis Daio” Bacau.

PUBLICITATE

Duminica s-a desfasurat concursul de muzica vocala, trofeul acestei sectiuni fiind adjudecat de Maria Calin din Bacau, pregatita de prof.Claudia Vasilache. Expozitia lucrarilor din sectiunea Arta Plastica a avut loc in incinta Colegiului National de Arta „George Apostu”, trofeul acestei categorii fiind obtinut de Miruna Mares, eleva a Colegiului National Pedagogic „Stefan cel Mare” Bacau.

La acest festival au participat peste 500 de elevi din municipiul Bacau dar si din alte orase: Iasi, Onesti, Adjud, Comanesti, Moinesti, Buhusi; ajungând sa fie un eveniment regional. Evenimentul cultural „Sarbatoarea Artelor Moderne” a fost organizat de catre Asociatia Culturala „Armonie si Culoare” cu sprijinul Consilului Judetean Bacau prin Legea 350.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ