Elevi si dascali ai Scolii Gimnaziale Beresti-Tazlau au marcat Ziua Internationala a Educatiei, luni, 5 octombrie, prin activitati educative variate, precum: dezbateri, ateliere de lucru, concursuri, intreceri sportive, activitati de educatie rutiera si de creatie plastica, expozitie de desene, prezentari in format Power Point.

Alaturi de directiunea scolii, elevi, cadre didactice si parinti, a fost invitat reprezentantul Politiei din comuna, agentul sef Rusu Dumitru, care a prezentat audientei importanta activitatilor de educatie rutiera destinate elevilor precum si deprinderea unui comportament civilizat atât in scoala, cât si pe strada. La sfârsitul activitatilor elevii au primit diplome de participare.

Multumim tuturor celor prezenti. La Multi Ani, stimate cadre didactice!

PUBLICITATE

Consilier educativ, prof. Elena-Diana Manase

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ