Toata suflarea de la Pincesti a fost astazi in mare sarbatoare, de Sfânta Parascheva comunitatea sarbatorind hramul localitatii.

Cu acest prilej, Primaria Pincesti si Consiliul Local au organizat o serie de manifestari, intre care, o masa festiva la casa praznicala, care s-a tinut dupa slijba si un spectacol la Caminul Cultural.

Spectacolul a fost oferit batranilor din comuna care au fost sarbatoriti cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Vârstnice.

In spectacol au evoluat toti copiii de la scoala din Pincesti, pregatiti de profesorii lor, iar invitata speciala a fost binecunoscuta interpreta de muzica populara Maria Salaru, profesoara la Scoala Populara de Arte si Meserii din Bacau, care a fost insotita de elevii sai.

Sala Caminului Cultural Pincesti a fost arhiplina iar la final, primarul localitatii, Visinel Gradinaru, a inmânat batrânilor comunei (cei cu vârste de peste 90 de ani), diplome si câte un premiu in valoare de 300 de lei din partea Consiliului Local Pincesti.

Detalii de la aceasta manifestare cititi in editia de luni, 17 octombrie, a cotidianului Desteptarea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Inimoasa si buna la suflet este aceasta doamna pe care o vad in imagine, Maria Salaru.Felicitari parintilor si acestor copii careau ales sa urmeze calea cantecului popular, muzica adevarata a rominului.Bacaul se mandreste cu voi. Felicitari redactorilor acestei publicatii locale, Desteptarea ca pun pret pe valoare si nu aduc in fata doar SSS ca la cele nationale.Bravo comunitatii din Pincesti!

  2. Multumim frumos doamnei Maria Șalaru că este un om deosebit,toata stima și respectul din partea Școlii Pincesti și totodata ziarului Deșteptarea că ne-a fost alături.

LĂSAȚI UN MESAJ