Habitat for Humanity Comanesti (HFHC) a sarbatorit, la sfârsitul saptamânii trecute, implinirea a zece ani de activitate si incheierea unui proiect derulat in municipiul Moinesti. “Dedicare pentru un nou inceput” s-a numit actiunea prin care asociatia a marcat un deceniu de când deruleaza proiecte in România, ceea ce arata ca nu se va opri aici.

La evenimentul din Moinesti au fost prezenti oficiali, sponsori, voluntari, reprezentantii HFHC si, bineinteles, beneficiarii caselor. Pâna acum, pe strada Plopilor din Moinesti au fost construite 28 de locuinte, ultimele patru fiind predate vineri.

“Proiectul derulat de Habitat for Humanity Comanesti a insemnat o colaborare foarte buna si construirea a 40 de apartamente, sapte case cu 28 de apartamente pe str. Plopilor si trei case cu 12 apartamente pe Tazlaului” arata Viorel Ilie, primarul municipiului Moinesti. Si a insemnat, mai ales, un parteneriat de succes din care municipiul a avut de câstigat.

PUBLICITATE

“Pe lânga locuintele construite pentru aceste familii, Moinestiul a câstigat si multi prieteni, voluntari din toate tarile lumii care au venit in Moinesti si au plecat cu impresii despre zona noastra. Habitat, prin filozofia pe care o promoveaza, a revigorat in Moinesti acest spirit al voluntariatului decazut, pierdut in umbra vremurilor comuniste”, a mai spus primarul Viorel Ilie. Si reprezentantii HFHC s-au declarat multumiti de aceasta colaborare.

“Finalizarea acestui proiect este un exemplu de parteneriat intre HFHC, autoritatea publica locala, familii, sponsori si voluntari, ceea ce dovedeste ca indiferent de situatia economica in care suntem, daca oamenii vor, se pot face lucruri bune pentru comunitatea lor, arata Gheorghe Baciu, presedintele HFHC. Avem mare incredere ca vom reusi sa aducem alaturi cât mai multe persoane si companii care inteleg cu adevarat ce inseamna Responsabilitatea Sociala.”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ