Se implinesc 25 de ani de la infiintarea Centrului International de Cultura si Arte “George Apostu”, institutie de cultura care, in cei douzeci si cinci de ani a devenit emblema si reper pentru judetul Bacau, pentru cultura nationala. Manifestarile debuteaza astazi, 14 octombrie, ora 18.00, la Teatrul Municipal Bacovia, cu spectacolul de Teatru-dans: ZIC ZAC, semnat de Andrea Gavriliu, rezemata de Stefan Lupu, cu Andrea Gavrila, Stefan Lupu si Gabriel Costin.

„Centrul de Cultura «George Apostu» îi asteapta cu inima deschisa pe toti cei care au confirmat participarea la evenimentele care marcheaza împlinirea celor 25 de ani de la înfiintarea acestuia. Vom împartasi bucuria dimpreuna cu partenerii nostri traditionali, universitatile bacauane, Teatrul si Filarmonica, Muzeul de Istorie, cu prietenii artisti si universitari din Republica Moldova, cu sponsorii care, de-a lungul timpului, au sprijinit proiectele si programele noastre.

Vom fi impreuna cu toti cei care mai cred ca prin cultura putem deveni mai buni, ca aspiratia catre lumina a omului modern, aici si aiurea în lume, trebuie sa fie o constanta a vietii si a existentei”, a declarat Gheorghe Geo Popa, director al Centrului International “George Apostu”. Manifestarile omagiale se desfasoara in perioada 14-17 octombrie, dupa programul anuntat si in editia noastra din 13 octombrie.

Ziarul Desteptarea este partener media al evenimentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ