Sâmbata, 30 iulie, începând cu ora 10.30, în biserica romano-catolica “Sf. Francisc de Assisi” din Bacau (Izvoare, Str. Infratirii 4), un numar de 18 adolescenti si tineri vor primi Taina Sfântului Mir. Sfânta si dumnezeiasca liturghie va fi celebrata de Excelenta Sa, Ps. Aurel Perca, Episcop Auxiliar de Iasi în prezenta mai multor preoti din oras si împreujurimi.

Pentru aceasta zi deosebita din viata lor, candidatii la Sf. Mir au urmat un drum de pregatire de câteva luni, perioada de timp în care si-au însusit si aprofundat cunostinte privitoare la Sfânta Treime, a Poruncilor lui Dumnezeu si ale Bisericii si în special a bucuriei venirii Duhului Sfânt cu darurile sale în sufletele lor.

Tot în aceasta zi va fi sfintita si troita “Sf. Francisc de Assisi”, Patronul comunitatii, din incinta bisericii. (C.L.)

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ