Duminică, 01 iunie a.c., la ora 00.42, Garda de Intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău a fost solicitată să intervină în comuna Hemeiuș, sat Andrieșești, pentru salvarea a şapte persoane (un adult și şase minori) surprinse în urma deversărilor de apă de la Barajul Gârleni.

Imediat la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie, care în ciuda dificultăţilor întâmpinate, din cauza vizibilității reduse și a curenților de apă puternici, au reuşit să salveze toate cele şapte persoane. Cei şase minori şi adultul au fost evacuaţi în siguranță din zona inundabilă cu ajutorul bărcii pneumatice și a cordițelor de salvare din dotare.

Ulterior, aceştia au fot transportaţi de un echipaj SMURD la Spitalul Județean de Urgență Bacău, secția Pediatrie, pentru monitorizare și investigații.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ