Incepând de astazi si pâna vineri, 8 mai, sub umbrela Saptamânii Europene a Tineretului, Asociatia pentru Dezvoltare Activa (A.D.A.) Bacau desfasoara o serie de 4 ateliere de foto animatie (paper motion animation) ce se vor desfasura in fiecare zi din perioada mentionata, intre orele 15.00 si 18.00.

Foto animatia este o tehnica de animatie care face ca obiectele sa para a se deplasa singure. Obiectul este mutat cu pasi mici, intre cadre fotografiate individual, creând iluzia de miscare când o serie de cadre sunt rulate ca si o secventa continua.

In cadrul atelierelor vor fi abordate diverse teme: voluntariatul, cetatenia europeana, educatia nonformala, lupta impotriva discriminarii, etc. Evenimentul este deschis tuturor tinerilor, mai ales celor care vor sa isi dezvolte creativitatea sau vor sa afle mai multe despre aceasta metoda.

PUBLICITATE

„Evenimentul se va derula la sediul nostru din str. Stefan cel Mare nr. 34 si estimam ca vor fi 50-60 de participanti unici. Filmuletele create de tineri vor fi folosite pentru a promova voluntariatul”, a declarat Victor Toma (foto), presedintele Asociatiei pentru Dezvoltare Activa (A.D.A.) Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. teme fara rost precum educatia nonformala, care nu vor fi implementate niciodata. vor putea lupta acesti pierde-vara cu sistemul de invatamant extrem de slab? normal ca nu. dar palavragesc intr-una. pardon: “promoveaza”

  2. hjk cu mentalitate de comunisti ca a ta nu se va implementa niciodata , dar norocul nostru e ca sunt multi oameni deschisi la minte si se va implementa , poate nu curand dar se va implementa .

LĂSAȚI UN MESAJ