Competiții la foc automat pentru judoka pregătiți de Aurel Chelariu și Dragoș Constantin Cremene la CSM Bacău. Weekend-ul trecut, „CSMeii” au concurat la turneul internațional de la Nouă Sulița, din regiunea ucraineană Cernăuți, pentru ca saptămâna viitoare, băcăuanii să revină în Est, de data aceasta la un alt turneu internațional, organizat la Soroca, în Republica Moldova.

În perioada 23-25 mai, CSM Bacău va lupta pentru medalii la finala Cupa României pentru U13 și U15 de la Dumbrăvița (Timiș), iar de Ziua Copilului va fi prezentă din nou pe spațiile de luptă cu ocazia competiției interne, „Cupa 1 Iunie”, ajunsă la ediția cu numărul 16.

La Nouă Suliță, CSM Bacău a fost una din cele două echipe care au reprezentat România, cealaltă grupare tricoloră fiind CSȘ Unirea Iași.

Lista grupărilor participante a fost completată cu două formații din Republica Moldova și cu alte 12 din regiunea Cernăuți, Ivano Vrancov și Lvov. CSM Bacău a obținut două medalii de aur prin Ștefan Buga (clasa a V-a B, Șc. „G. Bacovia) la 34 kg U13 și Andrei Buga (clasa a VI-a A, Șc. „G. Bacovia”) la 46 kg U15, una de argint prin Paula Stanciu (clasa a IV-a A, Șc. „Al. Șafran”) la 27 kg U13 și două de bronz prin Matei Anghel (clasa a II-a C, Șc. „Al. I. Cuza”) la 38 kg U11 și Dragoș Cremene (clasa a V-a B, C. N. „Ferdinand I”) la 42 kg U13.

Alte articole