Foto: Oana Chiciu

Intr-un oras ciuruit de lucrari edilitare care nu se mai termina, santul din fata blocului a devenit o banalitate, Desteptarea va provoaca la concurs!

Trimiteti-ne pe e-mail sau facebook o fotografie cu santul din fata blocului Dvs. iar cele mai expresive fotografii vor fi premiate cu un abonament pe trei luni la editia on-line.

Adresa noastra de e-mail este redactia@desteptarea.ro iar pe Facebook ne gasiti la facebook.com/DesteptareaBacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Culmea prostiei, este ca ,toate sapaturile se fa pe locurile de parcare, trotuarele si spatiile verzi, care sunt de putina vreme amenajate. Dupa ei, nu se reface nimic.Totul ramine o rasoleala.

  2. abia se terminase acolo trotuarul acum i-ar il gaureste. Bani aruncati pe fereastra si pacat ca din banii nostri. Bat la pariu ca daca reuseste sa puna teava in santul ala pana la iarna nu repara si pavelele. La mine la bloc a facut sant si de o luna nu mai vad pe nimeni pe acolo. A pus doua scanduri drept podet sa-mi rup gatul la prima zapada. O sa va trimit poza cred ca o sa am abonament pe 6 luni.

  3. VAI ! Daca vad 10 macar de pe o scara uniti ”in cuget si-n simtiri” va promit ca vine Sf Petru sa faca ordine. Toti sufera dar Spiritul mioritic nu se dezminte, maine o sa va ceara nevestele…sa treaca la islam, o sa faceti coada, oilor.

LĂSAȚI UN MESAJ