Bacau. Orele diminetii de joi, 23 iulie. Pe Stefan cel Mare, strada, se lucreaza. De zor, dar haotic, fara cap si coada.

Trotuarele de pe ambele parti ale soselei sunt nepracticabile. Pe o parte s-au sapat santuri, pe alta se monteaza pavele.

Nisip si praf. Se schimba si tevile de canalizare si apa in paralel. Se si sparge, se si monteaza hidrofoare, se teraseaza, iar se sparge.

Locuitorii din zona s-au saturat pâna peste cap de acest santier nesfâsit. Primaria spune ca lucrarile sunt in grafic. Un cititor al Desteptarii ne-a trimis si o filmare … in direct.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

 1. De ce nu faceti si o stire despre strada Milcov? acolo unde un muncitor nu a pus piciorul de cateva luni bune?
  Stam de un an cu strada neasfaltata si ne stricam masinile, trotuarele la fel, iti rupi picioarele prin gropile care sunt, iar pavelele din zona Kaufland – Pompieri sunt montate foarte prost, nici nu sunt lipite.

 2. Nu poti construi fara santier. Daca nu se face e rau, daca se face e tot rau, sa mai lasam mofturile important e sa se faca bine (lucru de care ma indoiesc).

 3. Usor si nu fiti prea suparati.
  Sa ne asteptam la ce este mai rau si la ceea ce se intampla tot mai des in Bacau.
  Santiere ( Sala Sporturilor, Stadionul,Spitalul Municipal, Str Milcov -IL Caragiale) de pe care au fugit constructorii. Oare de ce ?
  Prin aceste santiere vesnice va ramane in amintirea vesnica a bacauanilor soarecele de la bibiloteca.

 4. Noi transee s-au sapat la bl 21 str 9 Mai si bl 3 Ana Ipatescu . Locatarii care intra sau ies din case au de luat cu asalt redutele ca la Plevna in ’77 . Se pune intrebarea de ce sunt obligati marea majoritate a locatarilor , care nu sunt racordati la CET , sa suporte conditiile de front cauzate de aceste pretinse lucrari de modernizare ? Nu platesc toti impozite la aceeasi primarie ? La asociatia Mihai Viteazu cu circa 300 proprietari doar 24 mai utilizeaza acest sistem ineficient de incalzire centralizata . Mai bine le cumpara la toti 24 godine si lemne la iarna , era infinit mai ieftin , nu era nici balamucul de acum si corespundea cu viziunea neaderthaliana a primariei despre incalzirea pe timp de iarna .

LĂSAȚI UN MESAJ