La sfârsitul saptamanii, în zilele de 31 mai și 1 iunie 2014, la Sala de Atletism din Bacau, a avut loc faza judeteana a CONCURSUL PENTRU EDUCATIE, SANTATE SI PRIM AJUTOR “SANITARII PRICEPUTI”, ediția cu numărul 52, proiect realizat și finanțat cu sprijinul Primariei Bacau si Consiliului Local Bacau.

Concursul se adreseaza tinerilor din ciclul gimnazial si liceal, iar obiectivele pe care ni le propunem an de an prin organizarea acestui eveniment sunt: însuşirea cunoştinţelor despre acordarea corectă a primului ajutor de bază, dezvoltarea sentimentului solidarităţii umane faţă de cei aflaţi în suferinţă, noţiuni privind adoptarea unui mod de viaţă sănătos, precum şi însuşirea cunoştinţelor despre Mişcarea Internaţională de Cruce Roşie şi Semilună Roşie.

Anul acesta, câstigatorii de pe primul loc de la sectiunea licee vor participa la faza nationala, organizata la Buzau la sfârsitul lunii iulie.

PUBLICITATE

Rezultate clasele V-VIII:
Locul I: Scoala Gimnaziala “Al. I. Cuza” Bacau
Locul al II-lea: Scoala Gimnaziala “Miron Costin” Bacau
Locul al III-lea: Scoala Gimnaziala Nr. 10 Bacau
Mentiune I: Scoala Gimnaziala “Nicolae Iorga” Bacau

Rezultate clasele IX-XII:
Locul I: Colegiul National ” Gh. Vrănceanu” Bacau
Locul al II-lea: Liceul Teoretic “Spiru Haret” Moinesti
Locul al III-lea: Colegiul National “Vasile Alecsandri” Bacau
Mentiune I: Colegiul National “Ferdinand I” Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ