Incurajarea unui stil de viata sanatos va face obiectul unei noi campanii derulate de Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale (APDP) Bacau.

Lansarea proiectului ”Sanatate, Tinerete, Identitate, Implicare – STII” va fi avea loc in sala de conferinte “Studio”, joi, 13 august. APDP urmareste sa-i informeze pe tineri cu privire la importanta adoptarii unui stil de viata sanatos si sa-i ajute sa constientizeze factorii de risc care pot afecta pe termen lung sanatatea.

“Beneficiarii directi ai proiectului sunt cel putin 500 de tineri cu vârste intre 14 si 19 de ani, proiectul fiind gândit ca o campanie de promovare a sanatatii in care acestia sunt implicati intr-o serie de activitati diverse si interesante, ce se vor desfasura in perioada august – noiembrie 2015”, arata Carla Popa, presedinta APDP.

PUBLICITATE

Proiectul consta in organizarea de ateliere de dezvoltare, activitati stradale, activitati de informare in scoli (“Aleg sa fiu sanatos”), concursuri, seminarul ”Modele la vârsta adolescentei”, flash mob si activitati sportive.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ