Samsung pariază pe Chromebook-uri cu ecran QLED într-o perioadăîn care laptopurile au revenit în forță

Dacă e un domeniu în care producătorii de laptopuri nu au excelat în ultimi ani acesta este cel al ecranelor. Nu spunem că nu sunt bune, dar e adevărat că, în funcție de producător, putem găsi diferite rezoluții și stiluri de fabricație. Unele mai vechi cunoștințe din alte sectoare oferă acum cele mai noi progrese și în acest segment, cum ar fi Samsung și noul său laptop Galaxy Chromebook 2 cu ecran QLED.

Laptopuri Samsung – oferte (eMAG)

Și dacă cineva se pricepe la ecrane, atunci e Samsung. Producătorul coreean a condus inovația în domeniu atât în privința ecranelor tv, cât și în ceea ce privește ecranele de telefoane mobile. Mai mult, alți producători rivali folosesc ecranele și tehnologiile Samsung, deci o garanție mai bună chiar nu se putea.

Cel mai bun ecran Samsung dintr-un laptop

Fiecare are percepția sa cu privire la ce are nevoie atunci când cumpără un laptop. Acest lucru este important, deoarece nevoile individuale contribuie la determinarea bugetului pentru achiziționarea echipamentului. Pe baza acestui lucru, vă puteți face o idee despre ceea ce aveți nevoie și astfel puteți cumpăra cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Astăzi am ajuns la un acord cu iubitorii de multimedia cu noul Samsung Galaxy Chromebook 2.

Dispozitivul este consacrat ca un dispozitiv 2-în-1, prin care balamalele se rotesc complet până când capacul atinge baza dispozitivului. Acest lucru vă va permite să operați cu ecranul său tactil de 13,3 inci cu rezoluție de 1.080p. Dar avantajele nu se termină aici și asta pentru că că firma coreeană a pus un panou QLED care va încânta utilizatorii.

În interior găsim un modest procesor i3 de generație a zecea sau Celeron Intel pentru a procesa datele. Este însoțit de 8 GB RAM și o configurație reglabilă de 64 sau 128 GB cu slot microSD . Acest lucru este important, deoarece veți avea ocazia să extindeți spațiul cu alte carduri compatibile mult dincolo de spațiul intern disponibil. Trebuie să vorbim și despre restul caracteristicilor sale, cum ar fi conexiunea cu Wi-Fi 6 ultra-rapid, Bluetooth v5.0 , suport pentru stylus-ul Univeral Stylus Initiative și o baterie de 45,5 Wh care promite să ofere o durată de viață a bateriei pe tot parcursul zilei. Un alt mare plus pentru aceste laptopuri Samsung.

Laptopuri eMAG – oferte si recenzii

Pandemia de coronavirus a dovedit că laptopurile nu doar că nu au fost „canibalizate” de tablete și telefoane mobile, ba chiar au avut parte de o a doua tinerețe. În 2020, cererea de laptopuri la nivel mondial a explodat, telemunca și școala online făcând posibil acest lucru. Laptopurile s-au dovedit a fi cei mai buni aliați ai studenților și ai angajaților care au muncit de acasă în timpul lockdown-ului. Samsung este printre producătorii care au profitat de moment pentru a lansa dispozitive noi, adaptate noilor vremuri pe care le trăim. Și cu prețuri mai mici decât ceea ce știam noi despre laptopuri.

Compania coreeană mizează mult pe laptopurile din gama sa de Chromebook-uri la prețuri foarte atractive. Acest tip de computer are un sistem de operare dezvoltat de Google, axat pe educație și integrare cu diferitele sale servicii de automatizare de birou. Pe piețele mature, cum ar fi Statele Unite și Europa de Vest, Chromebook-urile susțin o parte importantă a încărcării educaționale digitale în școli, de exemplu.

Samsung vine cu câteva pariuri special concepute pentru medii educaționale și entertainment la prețuri foarte apropiate de cele al unora dintre telefoanele sale mid-range. În acest fel, intră într-un domeniu dominat în prezent de alți giganți, cum ar fi Acer, cu mult mai multă experiență în acest sector al Chromebookurilor și, pentru a-și face o intrare triumfală, pariază pe ceea ce se pricepe cel mai bine, transferându-și competențele și leadership-ul din domeniul tv și al telefoanelor mobile pe o piață pe care nu a dominat-o niciodată, dar pe care intenționează acum s-o cucerească.

Sistemul de operare Google

Una dintre curiozitățile care vă pot atrage atenția cu privire la noul Galaxy Chromebook 2, de exemplu, este ecranul QLED pe care îl integrează, dar trebuie să vă spunem că funcționează sub sistemul de operare Google. Acest lucru funcționează foarte bine pe dispozitivele de acest stil, făcându-l o opțiune foarte bună.

ChromeOS este un sistem de operare dezvoltat de Google care are câteva funcții interesante. Primul dintre ele și în care compania subliniază este acoperirea actualizărilor. Toate laptopurile cu ChromeOS au actualizări garantate timp de 8 ani, pentru a „lupta împotriva perimării”. De asemenea, se asigură că, cu fiecare actualizare, sistemul de operare devine mai ușor și funcționează mai bine chiar și pe un hardware modest.

Așadar, rămânem cu ochii pe noile pariuri Samsung în domeniul laptopurilor, pentru că orice lansează compania coreeană pare destinat succesului.PUBLICITATE