20 aprilie 2024
CulturăSâmbătă se lansează, în Bacău, filmul "ECCE HOMO BRÂNCOVEANU" în regia lui...

Sâmbătă se lansează, în Bacău, filmul “ECCE HOMO BRÂNCOVEANU” în regia lui Dan Pița

Asociația Betania Bacău și Asociația “Alianța Părinților” București, în parteneriat cu Primăria Bacău, vor organiza un eveniment cultural deosebit – lansarea filmului “ECCE HOMO BRÂNCOVEANU” în regia lui Dan Pița.

Acest eveniment va avea loc în data de 16 martie 2024, începând cu ora 19:30, la Sala de Spectacole de la Teatrul de Vară “Radu Beligan” din Bacău.

“ECCE HOMO BRÂNCOVEANU” este un film ce aduce în prim plan povestea lui Brâncoveanu și a familiei sale, obligați să plece spre Istanbul pentru a-și dovedi nevinovăția. Călătoria devine un adevărat drum inițiatic, iar deciziile pe care le vor lua vor marca destinul românilor pentru totdeauna. Filmul este regizat de Dan Pița și îi are în distribuție pe Constantin Pușcașu, Daniela Nane, Dorel Vișan și Claudiu Bleonț.Cu sprijinul Municipiului Bacău, locația pentru acest eveniment va fi asigurată gratuit.

Intrarea la eveniment va fi liberă pentru publicul din Bacău și nu numai. De asemenea, veți avea ocazia să întâlniți producătorul și întreaga echipă care a realizat acest film remarcabil.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri