Fundatia „Leven voor Leven” din Olanda, reprezentata de Petrus Vullings, a donat, ieri, o masina de interventie Mercedes Vito pentru Serviciul Judetean de Ambulanta (SJA) Bacau.

Masina este destinata serviciilor medicalizate, in interior este dotata cu targa si alte truse speciale, dar mai trebuie utilata doar cu anumite aparate compatibile (oxigen, de monitorizare, EKG). In maximum doua saptamâni, noua salvare va intra deja pe teren, dupa ce va fi si inmatriculata.

Aceasta nu este singura donatie a fundatiei olandeze catre SJA Bacau. In urma cu trei ani, in statia institutiei medicale au mai intrat doua astfel de ambulante, alaturi de paturi, scaune si alte bunuri de cazarmament.

PUBLICITATE

„Este o donatie, asa cum au fost si celelalte, foarte utila. Avem si noi acest tip de ambulante in parcul auto, dar au foarte multi kilometri la bord, mai trebuie reparate si chiar, unele dintre ele, trimise in service pentru o perioada mai lunga de timp. Asa ca noua ambulanta poate foarte usor lua locul unei astfel de salvari. Este, repet, o donatie care ne prinde foarte bine.”
Aura Cretu, director Serviciul Judetean de Ambulanta Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ