Ce-a de-a XXV-a editie a Salonului de Primavara al Artei Naive, organizata de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bacau, în parteneriat cu Centrul de Cultura „George Apostu” Bacau, si-a desemnat premiantii, cu ocazia unei Gale, care a avut loc joi, 31 martie, la Muzeul de Arta Contemporana al Centrului de Cultura “George Apostu”.

Juriul, format din Ilie Boca, Olguta Pâtu si Mari Bucur a comunicat publicului prezent premiantii, din cei peste 60 de artisti, din 10 judete, participanti la Salon:

– Premiul pentru Excelenta: Constantina Voicu si Gheorghe Clit (Bacau).

PUBLICITATE

– Premiul Centrului de Cultura “George Apostu” (Marele Premiu al Salonului): Profira Mihai (Iasi).

– Premiile Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale: Gheorghe Ciobanu (Iasi), Tamara Lungu (Bacau), Laurentiu Razvan Lacatusu (Bacau), Valeria Tofan (Bucuresti), Aurica Boboescu (Caras Severin).

– Premiul SIF Moldova: Camelia Maftei (Bacau).

Detalii, in editia de weekend a cotidianului Desteptarea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ