21 iulie 2024
ActualitateSalba copacilor din Piața Tricolorului, reîntregită cu noi platani

Salba copacilor din Piața Tricolorului, reîntregită cu noi platani

Angajații secției “Spații Verzi” au intervenit pentru a reîntregi salba de arbori, înlocuind exemplarele care s-au uscat în ultimii ani. Este o inițiativă menită să readucă prospețimea și frumusețea locului, dar și să sublinieze importanța conservării mediului urban.

Din păcate, s-a constatat că câțiva dintre copacii din aceeași linie au suferit din cauza unor acțiuni distructive. Mărturiile locuitorilor indică faptul că aceștia au fost afectați de ape reziduale aruncate intenționat la rădăcina lor. Un incident similar a fost semnalat și în noua parcare de pe Str. Tipografilor.Municipalitatea face un apel către cetățeni să fie vigilenți și să contribuie la protejarea bunurilor publice. Spațiile verzi nu doar că îmbogățesc estetica orașului, dar au și beneficii semnificative asupra calității vieții. Într-un efort comun, putem asigura că aceste locuri rămân vibrante și sănătoase pentru generațiile viitoare.

Pe măsură ce se apropie sărbătorile de iarnă, orașul nostru se pregătește pentru a sărbători într-un mod special. Străzile din zona centrală vor fi împodobite, iar arborii vor străluci în lumini festive. Este o ocazie de bucurie și comunitate, unde frumusețea orașului devine și mai evidentă.

Din cauza numărului mare de conexiuni la rețeaua electrică, organizarea iluminatului festiv implică o logistică complexă. Pentru a asigura o experiență plăcută pentru toți locuitorii, ornamentele vor fi conectate la rețeaua de iluminat public și se vor aprinde odată cu luminile stradale.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri