No news, bad news. Nicio veste (buna) dinspre Directia de Sport a Judetului, care administreaza Sala Sporturilor: arena bacauana ramâne sub lacat. Inchisa in urma cu zece zile chiar de conducerea DSJ, ca urmare a unui control efectuat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ce a evidentiat mai multe disfunctionalitati in cazul unui eventual incendiu, Sala Sporturilor nu poate gazdui nici meciuri si nici antrenamente.

Directorul DSJ, Georgel Cojocaru nu a reusit sa ajunga la un acord cu ISU privind redeschiderea Salii pentru antrenamente si pentru meciuri care sa se joace cu un numar limitat de jucatori: “Saptamâna trecuta, am incercat sa discut cu cei de la ISU pe marginea unui acord amiabil. N-am reusit. Voi incerca din nou saptamâna aceasta”, a declarat directorul DSJ, Georgel Cojocaru, care nu a putut raspunde când si in ce conditii se va redeschide Sala Sporturilor.

“Ce pot sa spun este ca am luat legatura cu un expert in privinta scenariilor la incendiu. El mi-a explicat ca trebuie refacut in intregime proiectul, ceea ce ar presupune cheltuieli insemnate, dar si o perioada de timp care sa se intinda pe vreo trei luni. Asta nu inseamna ca Sala va ramâne neaparat inchisa trei luni. Repet, sper sa gasim intelegere la ISU”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ