Doua clasari pe podium pentru sahistii bacauani participanti la turneul international de sah “Cupa Sergentul”, de la Vaslui.

Astfel, Ionut Marian Stancila a ocupat locul intâi la B12, in timp ce Aurelian Ciobanu s-a clasat al treilea in competitia rezervata seniorilor.

De notat ca succesul de la Vaslui completeaza seria reusitelor din acest an ale lui Ionut Stancila.

PUBLICITATE

Elev in clasa a V-a la CN “Vasile Alecsandri”, unde o are ca diriginte pe prof. Oana Jugariu, sahistul bacauan a câstigat faza municipala a Olimpiadei Nationale Scolare si s-a clasat al doilea la faza judeteana a aceleiasi competitii, unde a totalizat un punctaj identic (5 din 5 partide) cu ocupantul locului 1.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Sunt zile bune si mai putin bune…Sa nu uitam niciodata ce datoram acestui om minunat…Sahul Bacauan nu ar fi existat fara acest autodidact , fara geniul lui ! Da-ti Cezarului ce-I al Cezarului…. si cand nu e prea tarziu !!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ