Pe 11 si 12 iunie, la Iasi s-a desfasurat Cupa României la sah rapid pe echipe.

La competitia din Copou, la care s-a jucat in sistem elvetian, 9 runde, sah rapid, Clubul Sportiv Regional de Sah “Nord Est” Bacau a participat cu urmatorii 14 sportivi: Liviu Beuran, Bogdan Constantin Craciun, Eugen Durac, Silviu Ifrim, Corneliu Iorga, Flavius Ionut Lazar, Alexandru Lupu, Costica Lupusoru, Senastian Ionut Pavel, Gheorghe Pirici, Constantin Daniel Popovici, George Daniel Scripcaru, Nicolae Luca Serban si Gheorghe Turcan.

Cei 14 sahisti bacauani s-au grupat in trei echipe formate din cinci si respectiv patru sportivi, luând startul in concursul masculin care a reunit in total 19 echipe. Bacauanii s-au clasat pe locurile 11, 13, respectiv 19, competitia fiind câstigata de CSM Baia Mare.

Cele mai bune rezultate au fost obtinute de Silviu Ifrim, care a totalizat 6 puncte (5 victorii si 2 remize in 8 partide), urmat de Bogdan Constantin Craciun cu 5 puncte (4 victorii si 2 remize in 7 partide) si Gheorghe Turcan, de asemenea cu 5 puncte (5 victorii in 8 partide). Merita remarcata evolutia foarte buna a candidatului maestru Silviu Ifrim, care s-a clasat pe locul intâi in clasamentul individual pe mese de joc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ