Rezultate foarte bune obtinute de sahistii bacauani legitimati la ASC Regional “Nord Est” cu ocazia Cupei Orasului Piatra Neamt. La competitia sahistica desfasurata in perioada 16-19 iunie, la poalele Pietricicai, juniorul George Saniel Scripcaru a obtinut locul 1 in clasamentul general, cu 6 puncte din 7 posibile.

In aceeasi ierarhie, candidatul maestru Silviu Ifrim s-a situat pe pozitia a treia a podiumului, cu acelasi numar de puncte ca si ocupantul locului secund: 5,5. La veterani (S 60), Ion Anitei a ocupat primul loc, cu 5 puncte, pozitia a treia fiind revendicata de un alt sahist de la ASC Regional “Nord Est”, Liviu Beuran, cu 4 puncte. In fine, la U11, Gabriel Ienasoaie s-a pozitionat al doilea, cu 3,5 puncte, fiind urmat de Rafael Ienasoaie, cu acelasi punctaj.

De notat ca turneul sahistic de la Piatra Neamt a fost arbitrat de arbitrul international Sebastian Volcinsche, meciurile de la primele sase meciuri fiind transmise live, pe site-ul www.sebastian volcinsche.ro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ