In perioada 10-13 septembrie, Clubul Sportiv Regional de Sah Nord-Est va organiza prima editie a Cupei Municipiului Bacau la sah. Competitia va fi gazduita de Pensiunea Margo din Lilieci si se va desfasura in sistem elvetian, 7 runde.

“Va fi un concurs serios, cu participanti care beneficiaza de un punctaj ELO important. Pâna acum s-au inscris 60 de sahisti de la mai multe cluburi din tara, insa numarul lor va creste in mod cert pâna saptamâna viitoare”, a declarat reprezentantul CSR Nord-Est, Costica Lupusoru.

La Cupa Municipiului Bacau care figureaza pe site-ul international Chess Resuts sub titulatura “Bacau City Cup 2015” vor participa sportivi legitimati la cluburi precum Politehnica Iasi, ACS “Elisabeta Polihroniade” Bucuresti, Cimentul Bicaz, Universitatea Craiova, CSM Focsani 2007, Realitatea Husi si bineinteles, la Clubul Sportiv Regional de Sah Nord-Est Bacau.

Pe 27 septembrie, CSR Nord-Est Bacau va organiza un nou concurs de sah, de data aceasta destinat elevilor din clasele I-VIII si care va beneficia de sprijinul Consiliului Judetean.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ