Timp de o saptamâna, intre 2 si 9 octombrie, hotelul “Euro Vacanta” din Slanic Moldova a fost gazda Campionatului National de Sah pe Echipe masculin, Seria de Est.

La turneul organizat de Federatia Româna de Sah in colaborare cu SC Euro Vacanta SRL si Fundatia Astral Bucuresti au participat 11 echipe, concursul desfasurându-se in sistem elvetian, 7 runde, sah clasic. La start s-a aliniat si singura reprezentanta a Bacaului, Clubul Sportiv Regional de Sah “Nord-Est” din Bacau, care s-a clasat pe locul 4, cu 9 puncte din 14 posibile. Din lotul bacauan, cele mai bune rezultate au fost obtinute de Bogdan Constantin Craciun (4, 5 puncte realizate) si Ionut Flavius Lazar (3 puncte).

Din echipa au mai facut parte Viorel Stelica Dumitruc, Daniel Prisecaru si Ovidiu Solomon. “Obiectivul clubului nostru pentru anul viitor este promovarea in Divizia A”, a declarat presedintele CSRS “Nord- Est”, Costica Lupusoru. Turneul de la Slanic Moldova a fost câstigat de CS SIG-MAR Sighetu-Marmatiei, care a promovat astfel in prima liga.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ