Orice tip de durere am avea vrem să scăpăm de ea cât mai repede! Ce înseamnă repede și ce înseamnă bine, depinde însă de fiecare domeniu, iar atunci când e vorba de corpul nostru ar trebui să acordăm atenție maximă la alegerile pe care le facem și să fim conștienți de tehnologii, dotări și terapii moderne.

În recuperarea medicală repede înseamnă:
-Un număr mic de ședințe
-Evaluare computerizată precisă
-Sedința să fie scurtă
-Numărul cabinetelor prin care trecem să fie cât mai mic.

Am ales pentru dotarea cabinetului nostru, aparatură care să combine într-o singură terapie mai multe forme de curenți cu diatermie (căldură), crioterapie (gheață), și chiar cu masajul sau diverse terapii manuale.

La noi evaluarea se face cu GPS, nu cu ochiul liber! Astfel, identificăm rapid, precis și fără iradiere principalele probleme ale dumneavoastră.

La noi, evaluarea se face atât la începutul ședintelor de recuperare cât și la sfârșitul acestora. Astfel veți vedea exact progresul dobândit.

Pentru a vă pune repede pe picioare, la PhysioKinesis kinetoterapia se face în același timp cu electroterapia. Obținem astfel tonifiere musculară, stabilitate articulară și câștigăm timp!!

La PhysioKinesis fiecare pacient are terapeutul lui! Nu trebuie să vă plimbați prin cabinete, iar ședința începe exact la ora programată. După o oră, pacienții noștri simt o îmbunătățire de 20-30%, încă de la prima ședință.

Am investit în aparatură de ultimă generație, tehnologie care îndeplinește criterii de eficiență și pluri-terapie. Metodele și tehnicile moderne disponibile în cabinetul nostru permit recuperare rapidă și în acealași timp a mult mai multor afecțiuni, dar nu sunt încă pe lista decontată de Casa de Asigurări de Sănătate, tocmai datorită caracterului inovator. Am ales să nu lucrăm cu CAS, tocmai pentru că mediul total privat ne permite să investim în calitate, să menținem standardele de curățenie și igienă și să putem aduce în cabinet soluții inovatoare, în beneficiul pacientului.

La Physiokinesis pacienții beneficiază de soluții personalizate, evaluări profesioniste, lucru unu la unu și intimitate.
Am ales să renunțăm la metodele clasice, arhicunoscute, care se dovedesc a fi învechite în fața fizioterapiei moderne! Metodele optzeciste, atât de populare în rândul multor fizioterapeuți nu pot concura cu rezultatele obținute cu terapiile moderne și aparatură de ultimă generație. Investiția în propria sănătate pe termen lung se dovedește în final mult mai eficientă decât un tratament gratuit, dar cu rezultate de scurtă durată.

Gândiți-vă la un drum lung în timpul căruia vreți să vă simțiți în siguranță, să ajungeți repede la destinație, dar fără a sacrifica confortul. Cu siguranță un astfel de drum nu poate fi nici gratuit, nici cu o mașină fabricată în 1960.

De aceea noi am ales să investim în calitate, performanță, fără abatere de la respectul și dedicarea față de pacienții noștri.
PhysioKinesis, Bd. I.S. Sturza, nr. 52, Kinetoterapeut principal C\t\lina Marchi[. Telefon 0744.541.501