Am primit de la un ONG recent infiintat, ,,Sa suferim impreuna!”, un emotionat mesaj pe care-l redam integral…

1.„Suntem un ONG al primarilor, presedintilor de consilii judetene si al prefectilor, al membrilor Guvernului si Presedintiei.

2. Ne turnam pe cap toata cenusa disponibila in România, din cauza mizeriei si suferintei in care am aruncat România.

PUBLICITATE

3. Ne asumam: hotia ridicata la rang de virtute, pauperizarea tâlhareasca a populatiei cu bun simt, subfinantarea banditeasca a Sanatatii si Educatiei, ridicarea interlopului si a analfabetului la rang de vedeta a spiritului românesc, lipsa de perspectiva optimista a natiei.

4. Recunoastem: suntem hrapareti, ne doare-n cot de comunitate, suntem cu gheara la gâtul fiecarui contribuabil, conturile personale si amantele (reale/potentiale) sunt singurele tinte ale proiectelor noastre.

5. Asa este: in noi nu s-a ratacit niciun strop de morala, nu clipim o secunda din geana atunci când un semen se arunca de pe bloc, ii privim pe cei care ne-au votat ca pe niste pigmei electorali si ne amuzam etern gândindu-ne cât de fraiera este lumea asta care accepta totul ca pe o fatalitate.

6. Aveti dreptate: trebuie sa ne judecati cu institutia Parului, sa ne purtati pe strazi aruncati in toalele proscrisilor, sa ne huiduiti ca pe hotii de buzunare.

7. Doamne, cum de n-am vazut pâna acum? Suntem niste sabotori oficiali ai calitatii vietii semenilor nostri!

8. Confirmam: noi am semanat/cultivat samânta dihoniei la nivel national. Noi n-avem respect pentru nimic: familie, copii, tineret, batrâni, valoare, onoare, virtute, prezent, trecut, viitor, istorie, viata, moarte etc.

9. Ne angajam! Nu ne vom mai trata la spitale din strainatate, copiii nostri vor invata doar la scolile noastre subfinantate, vom accepta sa convetuim, de-a toarta cu toti borfasii, in puscariile non-vip, vom petrece concediile doar in mizerele/scumpele noastre statiuni de neodihna.

10. Ce mai tura-vura! De schimbat ceva in bine, va imaginati ca nu vom putea, dar va rugam sa ne tot votati! Va promitem ca vom suferi impreuna.”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ