După o pauză destul de lungă, handbalistele Științei revin în față propriului public. O fac într-o zi de marți, la un ceas nu foarte potrivit, 13.00 (sperăm să nu fie și rău), contra vecinei (inclusiv de clasament) HCF Piatra Neamț.

Cu un joc în plus și cu două puncte în minus față de adversara sa de azi, Știința speră să se impună în meciul direct, astfel încât să depășească gruparea nemțeană și în ierarhia Seriei A. „Cu Piatra nu poți sta niciodată liniștit.

Chiar dacă în tur am obținut o remiză, jocul de acasă se anunță destul de dificil, în condițiile în care Cășeriu, Faig și Croitoru sunt incerte. Sperăm, însă, să ne impunem și să mai urcăm și noi în clasament”, a declarat antrenorul băcăuancelor, Costel Oprea.

PUBLICITATE

La două zile după jocul cu HCF Piatra Neamț, studentele se vor deplasa pe terenul penultimei clasate, CSU Tâegoviște, pentru meciul din etapa a 23-a a Diviziei A.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ