– spune Adrian Hurdubei ar putea fi arma secreta a Sport Clubului contra Craiovei.

Inca nu duce 90 de minute, nefiind pus la punct complet cu pregatirea fizica. Astazi, va fi insa, pe teren. Nu din primul minut, ci in partea a doua a jocului. Adrian Hurdubei este pregatit sa joace rolul de arma secreta impotriva Craiovei: “Conteaza mai putin cât voi juca. Esential e cum o voi face, iar eu sper sa o fac foarte bine”.

-Adi, ce inseamna pentru voi confruntarea cu CSU Craiova?

PUBLICITATE

-Va dati seama, este un meci foarte important, contra unei echipe experimentate, dar care are in componenta si jucatori tineri foarte valorosi. Pentru noi, este o onoare, dar si o obligatie deoarece trebuie sa facem totul pentru a ne ridica la nivelul adversarilor si eu sunt convins ca o vom face.

-Ce ar insemna, in schimb, o calificare in dauna Craiovei?

-Ceva extraordinar, si pentru noi, ca fotbalisti, dar si pentru publicul bacauan. Noi tragem tare in speranta ca, poate peste un an sau doi, vom juca partide de genul acesteia in fiecare saptamâna, nu doar o data sau de doua ori pe sezon. O evolutie foarte buna contra Craiovei te poate aduce in atentia echipelor de prima liga, asa cum zicea si nea’ Cristi Popovici.

-Tu ai fost aproape de acest lucru in vara, când te-ai aflat in curtea Astrei. De ce nu s-a mai materializat transfeul?

-Eram deficitar la capitolul pregatire fizica, iar Sumudica mi-a spus inca de a doua zi ca am calitate, dar nu am suflu. M-a atentionat ca in conditiile acestea nu voi putea juca imediat, dar ca ma doreste in lot. Ulterior, insa, conducerea clubului a decis ca, decât sa ma astepte pe mine pâna imi intru in ritm, mai bine da credit unui junior din curtea proprie. Toate astea au ramas in urma; nu m-au demoralizat, ci m-au ambitionat si mai mult.

-Cum ar trebui sa jucam pentru a trece de Craiova?

-Fara frica. Sa nu ne sperie numele si valoarea adversarului. Sa alergam foarte mult, sa stam bine in teren si sa nu ne aruncam peste adversar fara a ne lua masuri de precautie. Sper ca si publicul sa sa incurajeze mult.

-Ai vreun jucator preferat de la Craiova?

-Sunt mai multi. Imi place in special Bawab, dar am inteles ca-i accidentat. Sincer, nu m-as supara daca n-ar juca miercuri!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ