Joi seara, la Sala de Atletism din Bacau s-au desfasurat meciurile din semi-finalele Cupei României, in care s-au calificat cei mai buni boxeri români ai momentului.
Pentru finale s-au calificat: Florin Balteanu (Tg. Jiu) si Cosmin Girleanu (Hunedoara) la categoria 46-49 kg; Sebastian Arbuz (Bacau) si Ionut Ghitu (Câmpulung Muscel) la 52 kg; Andrei Udubasa (Rm. Vâlcea) si Marin Pascu (Craiova) la 56 kg; Alexandru Popescu (Dinamo Bucuresti) si Cristian Dragan (Olimpia Bucuresti) la 60 kg; Viorel Ficiu (Bacau) si Florin Schiopu (Calarasi) la 64 kg; Alberto Calota (Steaua Bucuresti) si Szabo Karol (Olimpia Cluj) la 69 kg; Albert Biro (Ploiesti) si Michel Constantin (Craiova) la 75 kg; Iulian Dolu (Petrosani) si Stefan Patrascu (Câmpulung Muscel) la 81 kg; Vlad Neamtu (Iasi) si Cristian Filip (Baia Mare) la 91 kg; Ionut Bohotici (Sighet) si Emanuel Mican (Onesti) la +91 kg.
Reamintim ca, aceasta competetie, cea mai importanta la nivel de tineret in 2016, reprezinta un criteriu de selectie pentru loturile nationale. Galele finale vor avea loc vineri, 22 aprilie, de la ora 17.00, intrarea publicului fiind libera.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ