Direcția de Sănătate Publică Bacău a anunțat printr-un comunicat că, începând de vineri, 13.05.2022, centrele de vaccinare impotriva COVID-19 organizate de către Autoritățile Administrației Publice Locale din județul Bacău, își încetează activitatea.

Persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, se pot adresa medicilor de familie vaccinatori, care se regasesc la urmatorul link:  http://www.aspjbacau.ro/images/stories/file/covid19/Lista%20cu%20cabinetele%20medicilor%20de%20familie%20vaccinatori%20anticovid(11).pdf .

De asemenea, începând cu data de 16.05.2022, persoanele care au vârsta peste 18 ani și au fost vaccinate cu trei doze de vaccin de tip ARN mesager sau AstraZeneca/Vaxzevria, pot efectua cea de-a patra doză de vaccin impotriva COVID-19, la cerere, la minim 4 luni de la ultima doză.

„Precizăm că dovada vaccinarii cu doza a 4-a va fi reprezentată de adeverința de vaccinare, generată de Registrul Electronic Național de Vaccinări sau de certificatul digital”, mai spun oficialii DSP Bacău.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE