Pâna in luna iulie, românii au incasat cinci miliarde de euro de la UE, prin Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP). E vorba de fondurile alocate, dupa aderare, prin Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR).

Selectate spre finantare au fost 87.307 proiecte valorând 6,13 miliarde de euro, ceea ce inseamna 83,48 la suta din fondurilor disponibile. “In special Masura 112, destinata instalarii tinerilor fermieri, s-a bucurat de un interes foarte mare”, arata Andrei Seto, directorul OJPDRP Bacau.

Pâna acum, la nivel national, au fost depuse 22.494 de cereri de finanţare si au fost semnate contracte cu 11.111 tineri.

Alte masuri de succes sunt 121 – Modernizarea exploataţiilor agricole, 123 – Cresterea valorii adaugate a produselor agricole, 312 – Sprijin pentru micro-intreprinderi si 313 – Incurajarea activitatilor turistice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ