S-au incalzit caloriferele! Caldura se furnizeaza in regim normal

A fost reluata furnizarea de agent termic n apa calda si caldura revin in casele celor vitregiti de confortul termic

3
Caloriferele si-au reluat utilitatea/Foto: Ramona Ionescu

Reincarcarea retelor de transport si distributie s-a facut incepând de miercuri dupa-amiaza, iar joi dimineata, au aparut primele semnale ca lucrurile se intre in normalitate.

In mai multe zone din oras, bacauanii au simtit ca se incalzeste in locuinte, iar caloriferele erau calde.

Radu Cristian Palade, directorul Thermoenergy Group SA Bacau ii asigura pe bacauanii afectati zilele trecute de avaria majora produsa in sistemul de termoficare, ca in cursul zilei de joi se reia furnizarea agentului termic pe partea de incalzire si apa calda de consum, pentru toti consumatorii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Da, titlurile vin pe banda rulanta, dar realitatea din oras este crunta: infrastructura 0 barat, sursa alternativa de apa rece “canci”, alternative la incalzirea in multe institutii de invantamant lipsa, economie slaba, multe proiecte incepute, dar putine terminate, multe terenuri in paragina, baze sportive parasite si lista poate continua la nesfarsit! Cum am mai spus, de 4-5 ani in oras este un haos general! Vreau si eu sa vad odata in Bacau un plan de redresare al orasului din partea autoritatilor locale, pentru ca de aceea sunt la conducerea orasului, sa redreseze orasul! Iar noi, cetatenii, sa sprijinim aceasta redresare! Daca am ajuns in anul 2016 sa plangem pentru caldura, apa calda, apa rece, drumuri etc., inseamna ca e jale mare!

  2. Radu Cristian Palade a facut dus zilele astea? Copiii lui au stat la caldura? S-au spalat?
    Noi, cei care-i platim salariul lui Radu Cristian Palade suntem murdari, copiii nostri sunt inghetati de frig (si acasa si la scoala).

LĂSAȚI UN MESAJ