21 mai 2024
ActualitateS-au finalizat lucrările la trecerea peste calea ferată de la intrarea în...

S-au finalizat lucrările la trecerea peste calea ferată de la intrarea în Onești

Lucrările de reparații la calea ferată de la ieșirea din Onești spre Bacău au fost finalizate cu succes, iar traficul a fost reluat mai devreme decât se anticipa.

În cadrul acestor intervenții, s-au efectuat mai multe operațiuni importante. Dintre acestea, s-a remarcat înlocuirea dalelor de beton și frezarea asfaltului din zona învecinată cu linia ferată. În plus, au fost aplicate două straturi de asfalt, asigurând astfel o suprafață sigură și durabilă pentru circulație.

Deși inițial estimată la 5 – 6 zile, lucrarea a fost completată în doar 4 zile, ceea ce a surprins și mai plăcut comunitatea locală și călătorii obișnuiți ai acestei rute. Această rapiditate în executarea lucrărilor a fost posibilă datorită eforturilor susținute ale echipei de muncă și a unui plan de acțiune bine pus la punct.Această intervenție este considerată provizorie, deoarece autoritățile de la CFR au obținut finanțare pentru modernizarea a patru treceri la nivel de cale ferată, inclusiv cea de la Onești. Se așteaptă ca în a doua jumătate a anului să se efectueze lucrări suplimentare pentru înlocuirea dalelor de beton cu dale de cauciuc, conform ultimelor standarde în domeniu.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri