Concursul derulat de cotidianul Desteptarea, care a avut ca premiu o tableta de 7” 3G si un telefon E-Boda de 5”, cu camera de 8 MP, s-a incheiat cu tragerea la sorti, care a avut ieri. Momentul tragerii la sorti il puteti viziona pe site-ul nostru www.desteptarea.ro. Tableta a fost câstigata de Viorica Fabian, de pe Aleea Parcului din Bacau, iar telefonul de Neculai-Ionut Giaman, 38 de ani, cartier Narcisa, Bacau.

_MAF1863

„N-am crezut si nici nu-mi vine sa cred. In sase ani de când sunt abonata la Desteptarea, ani in care am participat la toate concursurile, este pentru prima data când câstig. Nu stiu sa umblu pe tableta, dar invat. Acum ca sunt cu tableta in mâna, chiar cred. Va multumesc!”
Viorica Fabian

PUBLICITATE

_MAF1856

„Sunt cititor al ziarului Desteptarea si particip de fiecare data când este un concurs. Evident ca bucuria este mare, mai ales ca este prima data când câstig. Nu credeam ca voi fi norocos. Consider ca este un cadou perfect acum de sarbatori, pentru care nu pot decât sa va multumesc. Sarbatori fericite !”
Neculai-Ionut Giaman

Datorita numarului foarte mare de taloane trimise din judet, unde ziarul “Desteptarea” are foarte multi cititori fideli si este apreciat, s-a decis dublarea premiilor si a fost organizata o extragere speciala pentru cititorii din afara orasului care au trimis taloanele prin posta. Astfel, a doua tableta a fost câstigata de Pavel Mariut, din comuna Traian, iar telefonul a fost adjudecat de o cititoare a cotidianului Desteptarea din comuna Solont, Elena Puscalau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ