S-au aflat câștigătorii Concursului “Bunătăți cu stil pentru cămara ta”

4

Astăzi, în incinta supermarketului “Cora” din Bacău, s-a realizat tragerea la sorţi a câştigătorilor Concursului “Bunătăți cu stil pentru cămara ta”. Au fost extrași câștigătorii pentru cele 3 vouchere de cumpărături în Hypermarhetul Cora în valoare de 200, 300, respectiv 500 de lei.

Cei trei câștigători sunt: Cristina Găitan (voucherul de 200 de lei), Valeria Vintilă (300 de lei) și Gabriel Cornel Rotariu (500 de lei).

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

 1. 07.07.2017 .. In principiu , se anunta “just a ordinary day “…
  O zi calduroasa de care am scapat pentru moment intrand in Mall . Alegeam atenta impreuna cu mama mea cateva cosmetice dintr-un magazin , cand la 12,15 minute , imi suna brusc telefonul si aud o voce feminina si vesela :
  ” Buna ziua ! Suntem de la ziarul Desteptarea .Ati castigat premiul 3 la concursul ” Bunatati cu stil pentru camara ta “…..”
  In momentul acela m-am uitat la mama mea si am inceput sa radem .
  Motive ? Cel putin doua : la 21 de ani prin ’96 , mai castigasem un premiu de 100 lei la un concurs de caricaturi , premiu oferit atunci tot de ziarul Desteptarea (primul concurs castigat la ei) , iar pe 05.07 ,fusese ziua mea de nastere .
  Cine ar fi zis ca , ” my ordinary day ” ….se va transforma totusi in “one happy day ” ? 🙂
  Asadar , le multumesc pe aceasta cale , celor de la ziarul Desteptarea pentru premiul oferit , pentru cartile cu retete daruite si pentru inca un zambet adus pe fata mea .
  Felicitari , de asemenea , castigatorilor de pe locul 2 si 3 !!
  Celorlalti cititori le urez doar atat : Cumparati , Participati si ….Castigati !!
  O zi frumoasa tuturor !

LĂSAȚI UN MESAJ