Sute de bacauani au participat cu mare bucurie si la a doua zi a Festivalului National de Folclor „Ion Dragoi”, organizat de Ansamblul „Busuiocul” cu sprijinul autoritatilor locale si judetene, in colaborare cu Televiziunea Româna, care a preluat integral cele doua zile de spectacol si le va transmite in cadrul emisiunii „Tezaur Folcloric”.

Ca si marti seara, si aseara au urcat pe scena Teatrului de Vara „Radu Beligan” artisti talentati, renumite formatii muzicale si solisti vocali, alaturi de tarafuri de notorietate venite din toata tara, care au oferit publicului momente de adevarata valoare.

S-a tras astfel cortina si peste a XXII-a editie a Festivalului National de Folclor „Ion Dragoi”, devenit o traditie pentru Bacau, gratie managerului Ansamblului „Busuiocul”, maestrul Petre Vlase, care a primit din partea Societatii Române de Televiziune o diploma de excelenta, ca semn de apreciere si respect pentru organizarea ireprosabila a intregului eveniment, pentru perseverenta ce o arata an de an, editie de editie, in valorificarea frumosului, dar si „pentru o viata traita in slujba folclorul românesc”, cum este scris pe actul semnat de directorul TVR 1 Gabriel Gherghescu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ