Dupa ce in urma cu o saptamâna s-a consumat prima sesiune din festival, cea de muzica usoara, vineri si sâmbata, s-au derulat sectiunile de arta dramatica, muzica instrumentala si cea de dans. Juratii au avut o misiune foarte dificila in departajarea concurentilor, pentru ca toti participantii au fost foarte bine pregatiti.

Juriul de la sectiunea arta dramatica a fost condus de Adriana Trandafir, actrita a Teatrului Constantin Tanase, presedintele juriului la muzica instrumentala a fost Alexandru Petrovich, pianist si profesor la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, iar la sectiunea dans, presedinta juriului a fost Monica Petrica, coregraf la Opera Nationala Bucuresti.

Aceasta editie a Festivalului Neghinta a adus pe scena Teatrului „Bacovia” 600 de participanti din mai multe orase ale tarii si a fost prezentat pe scena de doua echipe: Emma Florea / Bianca Popa si Daria Anastasia Tanasa / Teodora Balas.

PUBLICITATE

Si la aceasta editie au fost foarte multi participanti care au fost premiati, iar Marele Trofeu Neghinita a fost câstigat anul acesta de Ana Maria Bucsa (Botosani), care a participat la sectiunile muzica usoara, arta dramatica si dans. „Sunt foarte multumit de cum a iesit aceasta editie de festival. Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit la aceasta reusita. Tin in mod special sa-i felicit pe toti cei care au participat anul acesta la Neghinita si ii asteptam si la editia urmatoare din 2015”, a declarat, la final, Ionel Tanasa, directorul Festivalului Neghinita.


„In primul rând, multumesc pentru invitatie. Marturisesc ca sunt foarte emotionata. Ceea ce s-a intâmplat aici, in Bacau, a fost magic. Faptul ca mai sunt oameni care sunt interesati de teatru e mare lucru. Copiii sunt minunati, deosebiti si vreau sa-i felicit pe parinti pentru ca investesc in ei. Imi doresc ca, peste ani, sa fiu colega de scena cu acesti copii foarte talentati.”
Adriana Trandafir, presedinta juriului de la arta dramatica

„E o onoare pentru mine de fiecare data când sunt invitata sa prezint acest festival. La prima editie, am fost concurenta la sectiunea teatru, iar de la a doua editie si pâna la cea care tocmai s-a incheiat, am fost pe scena festivalului in calitate de prezentatoare. De altfel, aceasta editie a fost cea mai frumoasa, cu multi participanti. S-a creat o energie pe care n-am mai simtit-o pâna acum, energie ce ne-a facut sa dam tot ce e mai bun pe scena. Abia astept editia urmatoare.”
Teodora Balas, prezentatoare festival

[wonderplugin_gallery id=”50″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ