Consilierii locali ai comunei Luizi Calugara s-au intrunit, joi, la ora 12, in sedinta extraordinara pentru un moment foarte important: instalarea in functia de primar a lui Florentiu Butacu de catre Dorian Pocovnicu, prefectul judetului.

La ceremonie au participat Dragos Benea, presedintele judetenei PSD si al CJ Bacau, Lucian Sova, deputat, presedintele BEC Luizi Calugara si loctiitorul acestuia. Prefectul judetului i-a felicitat pe reprezentantii BEC pentru modul in care au gestionat aceste alegeri, apoi a dat citire Sentintei civile nr. 430 privind validarea alegerilor si a lui Florentiu Butacu in functia de primar. Candidatul PSD a obtinut 740 de voturi, fiind primul clasat.

Presedinta BEC i-a inmânat certificatul constatator, dupa care Florentiu Butacu a rostit juramântul. “Din acest moment, conduceti si administrati legal comuna Luizi Calugara. Mult succes in realizarea proiectelor pe care vi le-ati propus”, i-a urat prefectul Dorian Pocovnicu, in aplauzele consilierilor. “E un moment foarte important cu atât mai mult cu cât vine dupa 6-7 luni de degringolada in care actul administrativ a avut de suferit”, a declarat Dragos Benea, presedintele PSD, referindu-se la arestarea si demisia fostului primar.

PUBLICITATE

Doi ani de “consens si coabitare”!

“Sper sa va gânditi la binele comunei, sa colaborati, nu sa va platiti politele politice, a mai spus Benea, adresându-se consilierilor. Daca va veti gândi doar la alegerile din 2016, de comuna Luizi Calugara se va alege praful.”

El i-a indemnat sa se detaseze de ceea ce se intâmpla la vârf sau de ceea ce vad la televizor si sa faca administratie, asa cum au promis in campanie. “Consens si coabitare pentru o perioada scurta, de doi ani” in directia realizarii proiectelor comunitatii, asta le-a cerut presedintele CJ Bacau, amintindu-le ca in prima sedinta, cea din iunie, prima hotarâre va viza investitia in sistemul de apa-canal.

Chiar daca 2014 e un an electoral, iar 2015 un an preelectoral, Dragos Benea are asteptari mari de la consilierii locali. “Luizi Calugara este o comuna cu potential, situata aproape de municipiul Bacau. Depinde de dumneavoastra sa o aduceti alaturi de Hemeius, Tamasi sau Saucesti”, a spus, in final, Dragos Benea, pentru a-i convinge pe alesi sa sprijine investitiile comunitatii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ