Sute de oameni stateau zilnic la Directia de Impozite si Taxe Locale la coada pentru a depune o declaratie privind cota indiviza ce le revine, asta dupa ce potrivit Codului Fiscal, din acest an trebuie sa platim, impreuna cu fiecare vecin din scara o cota parte din terenul care se afla sub bloc.

Daca pâna acum, oamenii stateau la rând de mai multe ori, autoritatile au gasit o modalitate prin care sa evite acest lucru.

„S-a identificat o baza de date care contine aceste cote indivize, astfel incât bacauanii care merg sa achite impozitele vor putea plati automat, fara sa mai fie necesara depunerea declaratiei. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care achita online, obligatiile de plata fiind actualizate”, a declarat Ilie Birzu, viceprimar.

PUBLICITATE

Reamintim, pâna la 31 martie, cei care achita integral taxele si impozitele locale primesc o bonificatie de 10 la suta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Baza de date nu este actualizata nici pe departe, atentie cetateni la valoarea de impunere care este gresita (in plus intotdeauna). Personalul din primarie (taxe si impozite) in mare proportie este slab pregatit profesional (cine a mai ramas sa munceasca pe bani putini…!) si ne trebuie tenacitate sa putem obtine o valoare de impunere corecta. Am depus actul de proprietate, documentatia cadastrala din care reiese clar suprafata construita si valoarea de impunere a ramas cea initiala cu 30% mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ