Conducerea Postei Române a stabilit ieri ca va disponibiliza, incepând cu data de 3 septembrie, un numar de 3.650 de angajati, cifra ce reprezinta 11% din total. Liderul sindical al postasilor bacauani, Sorin Sova, a precizat ca 110 dintre acestia sunt din judetul nostru.

Majoritatea au optat individual, in scris, pentru disponibilizarea colectiva. Restul pâna la cifra de 110 vor fi alesi dupa ce, in perioada 28-31 august, va avea loc testarea profesionala a angajatilor.

Trimiterea in somaj se face pe baza procedurii si a setului de criterii stabilite de conducerea companiei, de comun acord cu Sindicatul Lucratorilor Postali din România.

PUBLICITATE

In cazul comunelor din judet unde nu mai exist nici un factor postal, Sorin Sova spune ca posturile se vor ocupa, probabil, prin concurs, astfel ca solicitarile clientilor Postei, privind distribuirea pensiilor, a facturilor si corespondentei sa fie acoperite satisfacator.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ