In zona a mai functionat un bac pana in urma cu cativa ani

Vineri, 26 iunie, a fost semnat contractul privind construirea bacului din Furnicari-Tamasi. Vechiul bac nu mai functioneaza din 2010, din cauza ca era foarte degradat, dar si din cauza ca inundatiile afectasera grav malurile.

Licitatia a fost câstigata de asocierea de firme Luxtrans SRL Adjud, BOATS SRL Galati si Aria Construct SRL Tulcea. Proiectul este realizat de Consiliul Judetean (CJ) Bacau in parteneriat cu Primaria Tamasi si are o valoare de 1,328 milioane de lei fara TVA.

“E o investitie foarte importanta pentru comunitatea din Tamasi deoarece scurteaza drumul spre Bacau si spre terenurile agricole cu circa 15 km, dupa construirea bacului locuitorii nemaifiind nevoiti sa ocoleasca prin Letea Veche”, a declarat Ionel Floroiu, vicepresedintele CJ Bacau.

PUBLICITATE

Contractul prevede construirea bacului, lucrari hidrotehnice si de amenajare a rampelor de acces.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Se vede cat de incompetent este acest domn floroiu. Bre NEA Floroiu ca sa ajungi LA Tamasi nu ai CE cauta prin Letea pt cunostinta matale ai Doua variante Bacau Holt Buhoci Buhocel Coteni Furnicari Tamasi sau Bacau N. Balcescu Galbeni Chetris Tamasi. Cerete acasa domn vicepresedinte all CJ Bacau si ca sa stii matale noul traseu e Bacau Rusciutea Furnicari Tamasi

LĂSAȚI UN MESAJ