Melodrama cauzata de demisia inaintata la cabinetul primarului de managerul Teatrului Bacovia, Anca Sigartau, a luat sfârsit.

Desi s-a plâns ca este persecutata public, actrita a acceptat totusi sa ramâna in fruntea echipei de la teatrul bacauan, la insistentele primarului Romeo Stavarache.

“Am discutat indelung si am convins-o sa ramâna. Am asigurat-o de tot sprijinul meu si i-am promis ca vom merge in Consiliul Local cu o strategie coerenta pe cultura. Si-a retras demisia si mergem inainte cu proiectele noastre”, a explicat edilul.

Acesta sustine ca sprijinul noului manager a fost esential in cele doua proiecte importante pe care le-a depus municipalitatea, respectiv cele din cadrul initiativei “Bacaul – capitala culturala Europeana” si Europa Creativa.

Discutiile care au vizat mandatul managerului Anca Sigartau au avut ca punct de pornire desfasurarea festivalului de teatru Theaterstock din vara acestui an si mai precis modul cum a fost cheltuit bugetul de 400.000 de euro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

20 COMENTARII

  1. Cat a fost Gazdaru la conducere Stavarache nu prea a avut beneficii financiare de pe urma teatrului…Si-a adus manager nou si mulge din toate partile.Problema lui este ca si Anca Sigartau are mana de luat…Se pare ca s-au pus de acord.Teatrul va organiza si manifestarile de iarna tot pe un buget generos iar pentru la anul vor inventa cateva festivaluri ca sa aiba oamenii de o ,,ciorba”.Stati linistiti ca nu lasa doamna stupul din mana

  2. ce ma enerveaza cand vad sustinatori pro-stavarake!
    capitala culturala europeana cu strazi ce arata jalnic,proiecte neterminate…uitati-va dragilor cum arata hotelul moldova,stadionul municipal,strada milcov…

  3. Ma bucur pentru ca un om de asemenea valoare, cum e Anca Sigartau a decis sa continue la carma teatrului bacauan. Cu siguranta Bacaul are nevoie de astfel de talente si de oameni capabili si cu adevarat buni in meseria lor.

  4. Ce spelunca nenorocita. IP-urile pot dovedi cu nume si prenume cine posteaza aici mesaje pro-talhariin din Teatru si Primarie. Continuati sa faceti pipi in pantaloni, domnilor.

  5. Infrastructura arata jalnic, locuri de munca nu sunt, e o foamete exagerata in Bacau iar voi plangeti ca nu este suficienta cultura? Atunci ne meritam soarta pentru ca mergem flamanzi, pe niste drumuri rupte si cascam gura la un spectacol de doi bani, platit exagerat de mult din bani de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ