Lucrarea la inlocuirea segmentului de teava care s-a spart ieri, conducând la oprirea apei in tot orasul s-a incheiat, anunta reprezentantii Companiei de Apa.

In acelasi timp, a inceput reumplerea instalatiei de apa, care se va face complet in 24 de ore.

Cel mai probabil, mâine dupa-amiaza, daca nu apar avarii neprevazute, apa va reveni la presiunea normala.

PUBLICITATE

Până la reluarea furnizării, au fost suplimentate punctele de distribuire a apei potabile și nepotabile din oraș.

APĂ POTABILĂ:
1. Parcul Nord (punctul de pază)
2. Direcția de Asistență Socială a Municipiului Bacău – str. Ștefan cel Mare nr. 17A
3. Biserica Ortodoxă ”Sf. Neculai” – str. B-dul Unirii, nr. 4
4. Teatrul Municipal Bacovia
5. Primăria Municipiului Bacău
6. Casa de Asigurări de Sănătate Bacău
7. Parcul Catedralei (punctul de pază)
8. Biserica Ortodoxă “ Sf. Dumitru” – str. Narciselor nr. 2
9. Serviciul Public de Evidentă a Persoanelor – str. Henri Coandă nr. 2
10. Serviciul de Stare Civilă Bacău – str. N. Titulescu nr.3
11. Poliția Locală Municipiului Bacău – B-dul Unirii nr. 13
12. Poliția Locală Municipiului Bacău – str. I.L. Caragiale nr. 2
13. Zona Gării (magazin Pambac)
APĂ NEPOTABILĂ:
1. str. Aeroportului intersecție cu Str. Republicii
2. Complex Aviatori
3. Zona Narcisa bloc Potcoavă
4. Piața Sud
5. str. Cornișa intersecție cu str. Pictor Andreescu (complex comercial)
6. str. Stadionului intersecție cu str. Miron Costin
7. bld. Alex. cel Bun (magazin Adriatica)
8. str. M.Viteazu (Biserica Sfântul Nicolae)
9. str. Neagoe Vodă intersecție cu str. Martir Horia
10. str. Ștefan cel Mare (magazin Billa)
11. str. Aprodu Purice
12. str. Mioriței (magazin Billa)
13. str. Gării (magazin Evrika)
14. str. Carpați intersecție cu str. Garofiței
15. Str. Mioriței (Poștă)
16. Pasaj Muncitorul
17. Liceul PTTR, str. Miorița
18. Starea Civilă


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

30 COMENTARII

 1. a.r trebui shuturi in k.r la toti shefii CRAB,ca de 30 de ani nu sunt in stare sa gaseasca shi alte surse+aductiune alternativa,ce se intampla daca se fisura de la un cutremur?ardea BACAUL?

 2. poate verifica cineva punctele de distributie ale apei nepotabile. in zona PTTR butoiul este gol de ore bune iar oamenii se invart in jurul lui .
  sau dam doar 100 l de apa si pa! ne am spalat pe maine…
  ar fi trebuit trimis cate un conslier local sa patruleze in zona sa va sesiseze problema asta….dar cine sa doarma ???

 3. Nu spun ca e de vina primarul de avarie, dar daca nu va lua masuri pentru a nu se mai intampla asa ceva in viitor inseamna ca SCHIMBAREA care ne-a propus-o la alegeri este doar in mintea lui. Domnilor, cum este posibil ca directorul CRAB sa aiba salariu de 10000 de lei pe luna (CRAB fiind furnizor de servicii, platit din banii nostri) si acest lucru in urma numeroaselor avarii care au avut loc in ultimii ani in Bacau. Domnului Gaina, daca nu ii convine un salariu de 5000 de lei pe luna (adica jumatate din cat are acum) sa lase pe altul, ca doar nu i-a lasat taica-sau mostenire CRAB-ul si acum se sacrifica. Cum e posibil ca pensionarul cu 5-600 lei pe luna sa-si plateasca datoria la CRAB, sa nu aiba nici o restanta si in schimb datorita nesimtirii unora, el amaratul sa nu aiba o cana de apa la 500 lei pe luna nu poti sa iei un bidon de apa plata, de baut, de pus in mancare. Si tot amaratul ala de pensionar nu poate merge la cisternele domnului primar sa ia apa, ca e bolnav.

 4. Trebuie cercetati rapid toti din conducerea urbei “europene”lipsa apei inseamna boala sigura pentru populatie.mergeti si mancati la restaurante care aveti curaj.cineva verifica bucatariile restaurantelor in cazuri ca acestea?

 5. Trebuie cercetati rapid toti din conducerea urbei “europene”lipsa apei inseamna boala sigura pentru populatie.mergeti si mancati la restaurante care aveti curaj.cineva verifica bucatariile restaurantelor in cazuri ca acestea?

 6. interesant e faptul ca doar cei care stau la centru au nevoie de apa potabila , restul mai putin. As fi curioasa sa stiu si eu cum s’a facut impartirea zonelor. Chiar suntem luati de prosti !!!

 7. Oare la sediul DNA Bacau a curs apa la robinet zilele acestea?
  Dar distinsii domni – Gaina, Benea, Stavarache – care au taiat panglica inaugurala la chinezeria de investitie realizata de Reginala De Apa, or fi avut apa zilele acestea? Sau au mers cu bidonul la cisternele raspandite prin oras?
  Si mai am o intrebare: Penitenciarul Bacau o fi si el afectat de lipsa apei de la robinet ?!?!?

 8. ….lasand la o parte discomfortul major cauzat de avaria la conducta de apa , trebuie sa remarc faptul ca pentru prima data in cei peste 30 de ani de cand locuiesc in Bacau, se iau masuri ( poate insuficiente ) de distributie a unei cantitati de apa potabila si nepotabila. Cum astfel de situatii se vor mai ivi cu siguranta, ar fi de dorit sa existe o procedura bine stabilita si bineinteles imbunatatita care sa se aplice imediat ce este necesar .

 9. Sa va spun una buna….dupa ce umblu prin oras dupa apa(locuiesc la etajul 4 pe Bicaz si nu am apa de luni seara)gasesc apa la izvorul din zona,ajung acasa si SURPRIZA!!!!nu avem curent electric de jumatate de ora!!!
  Si-mi zic!!!
  Ne-a lovit napasta!!!
  Lasand gluma la o parte imi vine sa-mi iau campii…..va rog dragi Bacauani sa trageti voi concluziile…(eu sunt la capatul rabdarilor!)

 10. Esiti in strda ca ciné lucreza la directiea apelor au niste salari nemeritata de pe spatele nostru care avem salarii si pensii de mizerie nu se mai poate traii in tara noastra asa

 11. ASA E. curentul a fost luat o ora in zona republicii, aripa spre otelari bicaz metalurgiei intre 22 si 23:10. deci fara apa si fara curent, ne simtim ca intr-un oras european. felicitari tuturor

 12. Catedrale Rid In Soare…Macarale Unde Oare…De 2000 de ani tragetzi Batorul Natzional , fefelegitzi de propria zadarnicie…umblati tamp ca Viitoria Lipan cu Baltagul la cingatoare ca sa va dati singuri in cap…adunatura de pacalici bimilenara ordonata obedient catre moashte nespalate…

  V-ati intrebat vreodata cit au inghitit catedralele obedientzei voastre?…ia mergeti si cautati in darile de seama aferente executiilor bugetare ale urbei?…cu banii aia se reabilita de 100 de ori infrastrucura retzelei de apa!…dar voi , pacalici ancestrali cu istorie cotropita de domestici si venetici stati cu mina in poala si-asteptati preafericitzii popi sa va mai ridice un lacash al propriei stupizenii…

 13. parca ne-am pregati de razboi…..pe bune…….asta mi se pare nu o situatie reala, ci o simulare in caz de razboi sau de cataclisme naturale cand nu vor mai exista in orase nici apa, nici curent electric, chiar si in urma unui simplu atac EMP, chiar si fara avarierea retelei si conductei de apa………SIGUR NU E O SIMULARE ????? coincidenta este mult prea mare, sa se repare o conducta si sa crape alta….nu cred in coincidente…….

 14. Nu este apa!!!!!!!!!!!!!A curs un firicel subtire vreo 2 ore si acum gata, a fost oprita!E bine ca tasneste apa fierbinte la conducta abia montata pe str. Orizontului! E minunat, fraierii vor plati pierderile, au dat si bani pe apa plata, poate vor scumpi iar apa in oras ca de, Gaina e “performant”, isi mai dubleaza salariul ca “merita”!

 15. Nesimţire totală. Oare Găina are apă ? Am ajuns de râsul întregii ţări. Găina ar face bine să plece de la conducerea CRAB, nu a fost în stare să facă nimic atâţea ani, în schimb a luat bani la greu. Ruşine să-i fie.

LĂSAȚI UN MESAJ