Incepând din aceasta saptamâna, Asociatia “Betania” a redeschis Centrul “Delfinul” pentru copiii cu autism, lucrarile de reabilitare fiind incheiate.

“Toate serviciile si activitatile au fost imbunatatite: serviciul de terapie comportamentala intensiva, centrul de zi si serviciul de terapie in regim ambulatoriu. Investitia a presupus renovarea cladirii, extinderea centrului si dotarea acestuia”, arata Andre Muit, presedintele asociatiei.

Exinderea Centrului “Delfinul” a permis adaugarea a inca 20 de locuri, ceea ce e foarte important deoarece numarul solicitarilor este tot mai mare. In acest moment, beneficiaza de terapie 70 de copii, la care se vor adauga, estimare bazata pe experienta, alti 3-4 in fiecare luna.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ