Activitatea bacului din Furnicari – Tamași a fost reluată luni, 20 martie. Cursele peste Siret (tur-retur) vor fi efectuate dimineața, între orele 6,30 și 10,30, și după-amiaza, între orele 14,30 și 18,30, în toate zilele săptămânii (luni-duminică) și vor avea o durată de 10 minute.

Îmbarcarea din Furnicari va avea loc din oră în oră (6,30, 7,30, 8,30, 9,30 etc.). Bacul a fost construit după ce vechiul pod plutitor, afectat de indundațiile succesive, a devenit impracticabil. Consiliul Județean și Primăria Tamași, în parteneriat, au investit peste 1,3 milioane de lei în proiectul „Varianta de traversare a râului Siret în dreptul localității Furnicari”, pentru a veni în ajutorul oamenilor din zonă care erau nevoiți să ocolească și făceau 15-20 km până în Bacău. Noul bac a fost dat în funcțiune anul trecut, la începutul lunii mai.

Tarifele de transport: pasageri cu vârsta peste 5 ani – un leu, pasageri sub 5 ani – gratuit, autoturisme (inclusiv șofer) – 5 lei/buc., remorcă autoturism – 3 lei, autoturism 8+1 (fără pasageri) – 10 lei, moto, scuter, ATV – 2 lei, bicicletă (inclusiv biciclist) – un leu, animale – 0,5 lei/buc., căruță (incluzând animalele) – 3 lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ