Patru primarii din judet au solicitat modificarea programului de transport prin suplimentarea curselor sau introducerea unor autovehicule de rezerva. Astfel, autoritatile din Filipesti au cerut 9 curse/zi in loc de 7 curse/zi pe traseul Bacau-Filipesti-Cirligi.

Cel doua curse suplimentare vor trece prin Galbeni in perioada anului scolar. Operatorul din Buhusi vrea ca numarul curselor sa creasca de la 6 la 7 pe zi, iar doua din acestea sa aiba traseul Racova-Ferma Avicola.

Pe traseul Bacau-Stanisesti-Slobozia vor circula 4 curse in loc de 2, cele suplimentare ajungând pâna in Valeni. La solicitarea operatorilor de transport, pe traseele Comanesti-Darmanesti-Salatruc, Darmanesti-Comanesti-Ciobanus si Bacau-Stanisesti-Slobozia vor fi introduse autovehicule de rezerva.

PUBLICITATE

Pentru angajatii navetisti ai BWN Promobila SRL si Popas Pinul SRL vor fi asigurate curse regulate speciale pe traseele Comanesti-Dofteana si Bratesti-Tg. Ocna-Dofteana, respectiv Bacau-Magura. Modificari au aparut si in privinta operatorilor.

Astfel, Publitrans Com SRL, care a efectuat pâna acum servicii de transport pe traseul Bacau-Moinesti-Darmanesti, a renuntat la contract, motiv pentru care traseul a fost introdus in licitatia electronica organizata la nivel national si gestionata de Agentia pentru Agenda Digitala a României, in luna septembrie.

La licitatie s-au inscris doi ofertanti, câstigator fiind Grup Atyc SRL, cu 49 de puncte. Rezultatul a fost asumat de comisia paritara, dupa care traseul judetean 121 Bacau-Moinesti-Damanesti a fost atribuit firmei respective.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. sunt mult mai multe curse (11-12) si pe Galbeni si pe Carligi dar merg cu afis doar de Cirligi pentru ca pe Galbeni nu au licenta de transport;sub protectia primarului nu cred ca degeaba.

LĂSAȚI UN MESAJ